barista workshop

FAQ - antwoord op de meest gestelde vragen

FAQ

Hoeveel kosten jullie per uur?

Wij hanteren geen uurtarief omdat er naast uurloon nog meer kosten zijn, zoals logistieke kosten, huur van de apparatuur en ingrediƫnten.

Met welke plantaardige melk schenken jullie?

Havermelk en melk van erwten (glutenvrij)

Kan de Piaggio koffiekar ook naar mij toe komen?

Wij bieden onze service aan door heel Nederland! Binnen Amsterdam rijden wij in de Piaggio zelf en buiten Amsterdam vervoeren wij de Piaggio op een aanhangwagen. Wij zijn zelfs een keer naar Parijs gereden. Veel is dan ook mogelijk.

Hebben jullie stroom/water of iets anders nodig?

Wij hebben niets nodig en zijn volledig Zelfvoorzienend. Wij kunnen als een van de weinigen in Nederland waar dan ook koffie maken zonder gebruik te maken van een extern stroompunt.

Hoeveel ruimte neemt jullie koffiekar in beslag?

Wannneer je kiest voor onze Piaggio met koffie zijn de afmetingen 275cm (lengte) X 132cm (breedte) X 181cm (hoogte). Wij hebben voor elke gelegenheid een geschikte bar. Neem contact met ons op als je twijfelt of de afmetingen passen op je locatie.

Komen niet koffiedrinkers ook aan hun trekken?

Wij hebben verschillende soorten thee welke on demand worden gemaakt. Dit betekent dat wij per bestelling de thee vers maken in een theefilter. Ook kunnen wij Chai latte maken en hebben wij standaard chocolademelk met slagroom in de koudere maanden van het jaar. Verder bieden wij ook een smoothieservice aan en desgewenst ook frisdrank en alcoholische dranken.

Hoeveel Piaggio' s koffiekarren hebben jullie?

Wij hebben 6 Piaggio's en 12 mobiele barren waarmee wij koffie, thee, smoothies, frisdranken en ook cocktails kunnen serveren.

Wat zijn de kosten?

Wij werken niet met vaste prijzen. Omdat er veel variabele kosten zijn als reisafstand tot het event, volume en personeelskosten etc. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een precies kostenplaatje!